fitjourney

Januari….niet mijn maand! 

Januari zit er alweer op en we zitten alweer in de eerste dagen van februari.

Januari de eerste maand van 2017. De maand dat iedereen volle bak aan de slag gaat met de goede voornemens. Ik ook althans ik deed een poging. Sommige dagen gingen goed en sommige dagen totaal niet.
Sporten gaat wel goed hierin heb ik wel de smaak te pakken. De laatste 2 weken even niet ivm ziek zijn en even geen tijd. Maar daarvoor ging het zeker goed en verlegde ik een hoop grenzen.

Ik merk dat ik veel moe ben en een lichte winter dip. Geef mij maar de zomer de zon warmte en meer licht. Nu de dagen weer wat langer worden en de temperatuur omhoog…..(nu maar hopen dat dat zo blijft)….merk ik dat het wat beter gaat. Toch wel besloten eens aan de vitamine D te gaan. Eens kijken of het helpt zoals Jet van nieuwkerk (van boek tips van jet) ze noemt geluksdruppeltjes ….klinkt super toch!? Dus op naar drogist voor vitamine D …krijg je van drogisterij verkoopster te horen drogisterij het toch goed is om die te snikken vanaf je 30ste…..En bedankt ….ja ik weet het ik wordt bijna 30 maar dat duurt  echt nog 8 maanden hoor 😉

Afgelopen maand ben ik ook gestart met improve health hier kan je begeleid worden om jou doel te bereiken en dat alles online via internet. De trainingsschema’s vind ik erg fijn. Je kan precies zien hoeveel kg en herhalingen je de week ervoor heb getraind en dit daagt mij enorm uit om een week later net wat meer te pakken.

Eetschema’s krijg je niet ze werken een beetje met het macro’s principe. Je vult in wat je eet op een dag en kan dan zien of het te veel of te weinig kcal, koolhydraten, vetten of eiwitten is.

Elke week wordt er iets behandeld zo krijg je tips hoe je je eten in kan delen. Wat goed is om wel of niet te eten. Wat je het beste  kan ontbijten of lunchen etc.

Ik vind vooral leuk om deze lessen te lezen en mijn kennis te vergoten.

Aankomende maand ga ik zeker beter aan de slag de eerste 2 dagen gaan redelijk goed.

Deze blog type ik dan ook onderweg in de trein naar de gezondheids beurs. Ik ben heel benieuwd en hoop een hoop inspiratie op te doen voor een healthy lifestyle ! 

Liefs Dees  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s