Fitte mama, Tips

Paar leuke tips om meer water te drinken!

Genoeg water drinken 1.5 tot 2 liter water per dag. Dat is vaak 1 van de gouden tips als je wil afvallen of gezonder wil leven.

Voor de een een hele makkelijk en voor de ander niet. Ik zelf heb er in de zomer vaak helemaal geen probleem mee in de winter wat meer en als ik mijn flesje water vergeet dan gaat het ook vaak fout.

Daarom dacht ik ik beschrijf eens wat leuke tips om het water drinken makkelijker te maken.

1. Koop een leuke fles of meerdere flesjes. Ik heb zelf meerdere flessen/shake bekers en neem meestal elke dag een andere leuk voor de afwisseling en lekker schoon. Maar een leuke fles maakt het zeker een stuk leuker. Kijk eens op deze leuk link  dopper – ben ik hip voor de leuke dopper fles. Ideale fles want je kan de bovenkant ook gebruiken als beker! De dopper kan je zelf uitbreiden met de speciale dopper sportdop ideaal voor tijdens het sporten en fietsen.

2. Stel je zelf een doel. Ik probeer elke dag 2 liter te drinken. Ik verplicht mezelf elke flesjes (0.5 liter) op vaste tijden minimaal op te Hebben bijvoorbeeld  11:00 ,14:00,  17:00 en 20:00. Zo hoef je niet voor je gaat slapen nog een liter weg te drinken.

3. Fruit! Geen zin in saai water. Doe wat stukjes fruit inzet water zo heb je water met een smaakje. Het lekkerste is dat je het fruit even laat intrekken in het water.

4. App! Er zijn ook diverse apps die je een mededinging sturen als je water moet drinken.  Voor mij werkte het niet omdat hij zoveel meldingen bleef geven.

5. Vergeet nooit je fles water. Neem echt je fles overal mee naar toe zo vergeet je minder makkelijk dat je genoeg met drinken.

6. Citroen water. Schijfjes citroen erin is lekker maar mijn voorkeur is een halve citroen even uitknijpen en de sap erin doen heerlijk verfrissend water. 

7. Fris en koelwater. Vries wat ijsblokjes in en stop in elke vakje een stukje fruit zo heb je een vrolijk koel  water.

Wist je dat er zelfs water cocktails zijn hoe hip! Het boekje kan je bestellen bij Ik ben hip 

Wat is jou tip om genoeg water te drinken ?

Liefs Dees


De links in dit artikel is een samenwerking puur om basis van kennissen hier is geen geld voor betaald en dus geen sponsering voor product of shop. 

Advertenties

Een gedachte over “Paar leuke tips om meer water te drinken!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s