Reviews, Tips

Leuke moederdag tip incl winactie! 

Moederdag….de dag om alle mama’s eens extra in het zonnetje te zetten, lief voor ze te zijn en ze natuurlijk extra te verwennen. Maar waar kan je die mama nou eens blij mee maken? 

Zondag 14 mei is het weer zover moederdag de dag om de mama’s eens extra te verwennen.Misschien met een lekker ontbijt (op bed) een bosje bloemen of wordt er gekookt. Naast de mooie zelf gemaakte cadeautjes van de kinderen is het natuurlijk ook leuk om een persoonlijk cadeau voor mama te kopen.

Een persoonlijk en uniek kado is natuurlijk helemaal een leuke verassing. Bij Names 4 ever kan je een persoonlijk sierraden bestellen en hele leuke en mooie mama sieraden. Ook niet verkeerd dat je voor elke prijs al wat leuks heb.

Wat dacht je van een mooie ketting met de naam van kind(eren) of zelfs een foto is mogelijk. Zo heb je als mama altijd je kind(eren) een beetje bij je. En welke mama is er nou niet blij met een mooi sierraad.

Je stelt de ketting helemaal naar eigen wens samen 1 of meerdere namen met of zonder geboortedatum en zelfs de keuze tot een geboorte steen. Wat ik leuk vind dat je bij Names 4 ever echt alle kanten uit kan, je kan gaan voor simpel en eenvoudig maar ook voor voetjes of poppetjes. 

Wil je een dierbaar kado denk dan eens aan een fotoketting met een mooie foto van kind of klein kind.

Je eigen (schoon) moeder al oma? Elke oma is natuurlijk trots op haar kleinkind (eren) dus een leuke ketting met de naam of namen erop zal elke oma met trots dragen natuurlijk.

Niet helemaal het type voor een ketting?Een armband of oorbellen met de naam is ook mogelijk. 

Kijk snel eens op Names 4 ever mama sieraden naar alle mooie sieraden, stel jou sierraad samen, bestel en ontvang jou sierraad thuis.

Tip voor de (bijna) papa’s  is je vrouw/vriendin nog zwanger of net bevallen dit is natuurlijk ook een heel mooi geboorte kado. Sommige partners geven hun vrouw/vriendin een klein cadeautje als hun kleintje is geboren.

Winnen!

Maar nu het leukste! Je kan een mama sierraad naar keuze winnen! Kijk snel Names 4 ever waar je uit kunt kiezen.

Wat moet je doen om kans te maken? 

 • Like mijn facebook pagina  en die van names 4 ever facebook
 • Laat onder het bericht op facebook weten waarom je dit sieraad voor jezelf of jou moeder wil winnen.
 • Tag een andere mama die “ook” kans zou willen maken.
 • De actie loopt tot donderdag 27 april! 
 • Op vrijdag 28 april wordt de winnaar bekend gemaakt

Liefs Dees

  Over de loting kan niet gediscussieerd worden deze zal eerlijk via namenloten gedaan worden. De prijs zal worden uitgereikt door names 4 ever waarmee is samen gewerkt voor deze blog.

  Advertenties

  3 gedachten over “Leuke moederdag tip incl winactie! ”

  1. Mooi! Heel bijzonder. Ik heb zelf ook een ketting met hangertjes van mijn kinderen, maar geen mamaketting. Misschien waag ik wel een gokje

   Like

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s