Reviews

Magnesium sportolie

Er was mij gevraagd of ik de magnesium sportolie wilde testen en hier mijn mening over wilde geven. Omdat ik totaal onbekend en geen ervaring heb met magnesium werd ik wel nieuwsgierig en wilde ik dit wel eens gaan uitproberen. Dus nadat ik de olie had ontvangen ging ik op ontdekking.

Magnesium is belangrijk voor je hele lichaam. Helaas bevatten onze levensmiddelen steeds minder magnesium.  Magnesium gebrek is medeverantwoordelijk voor een groot aantal klachten en kwalen. De arts en magnesiumexpert Dr. Barbara Hendel beschrijft in het gebruikersboek  de vele voordelen en gebruiksmogelijkheden van de Magnesium Olie. Die altijd via de huid wordt opgebracht wat aanzienlijk effectiever door het lichaam wordt opgenomen dan doormiddel van doormiddel van supplementen. (bron magnesium olie gebruiksboek, Dr. Barbara Hendel)

Toen ik de olie ontving ben ik eerst door het boekje gaan bladeren wow het leek wel tovermiddel. Voor heel veel klachten kan magnesium helpen echt ideaal dus. Natuurlijk kon ik niet alles testen want de klachten heb je wel nodig. Verder op in dit artikel zal ik een aantal dingen benoemen waarbij magnesium bij kan helpen.

P1000889

Wat mij trok was de klachten Restless-legs-syndroom en stijve nek/ schouders dus ging ermee aan de slag.

Mijn ervaring

Mijn ervaring en die van mijn vriend want die mocht mijn schouders en rug insmeren (is wat makkelijker incl massage altijd fijn). De olie is geurloos wat wel fijn is dat je het niet de gehele dag of nacht ruikt. Wel wordt de olie wat warm staat in het boekje maar heb dit zelf niet gevoeld. Mijn vriend die de eerste beetje olie in zijn handen wreef voelde dit wel maar niet het zelfde als bijvoorbeeld tijgerbalsem.  De olie spuit je op het lichaam dit gaat heel gemakkelijk door de spuitflacon die erop zit. Omdat je het opbouw begin je niet met gelijk te veel op de huid. Mijn huid nam het gelijk op…dus het was niet echt te gebruiken als massage. Wat wel een voordeel was is dat je snel weer kan gaan liggen hoe je wil. Overigens zeggen ze dat je anders de overige olie na 10 minuten gewoon met een doek mag verwijderen.

Werkte het ?

Ja, mijn idee wel ik had al de hele dag last van spieren in mijn nek /schouders en ’s morgens was dit voor mijn gevoel echt een stuk minder. Nu zitten deze spieren gewoon bij mij heel snel vast maar als een olie wat extra hulp kan bieden vind ik dat zeker mooi meegenomen.

Helaas had ik niet mega veel last afgelopen weken van restless-legs-sybdroom.  1x het vermoeden dat ze wel kwamen opzetten dus gelijk maar ingesmeerd en heb die nacht goed geslapen. Zodra ik vermoeide zware benen heb ga ik het zeker uitproberen en laat ik zeker weten in deze blog of het echt werkt.

Waarbij nog meer te gebruiken?

Zoals ik al zei lijkt het door het boekje echt een tovermiddel. Misschien dat ik in de toekomst wel mijn review kan uitbreiden dan zal ik dat zeker ook doen. Hieronder een aantal kwaaltjes/ klachten waarbij magnesium gebruikt kan worden.

  • Spierkrampen
  • Harde buiken bij zwangerschap
  • Menstruatie klachten
  • Migraine
  • Fibromyalgie
  • Artrose
  • Depressie
  • Nog veel meer!

Waar te koop!

Op MagnesiumOnline.nl kan je de Olie bestellen ik heb zelf de magnesium sport olie gebruikt ook op de site is ook de gewone olie te bestellen een gel, body scrub, kristallen. Ook het boek waar alle uitleg in staat is te bestellen. Deze is zeker een aanrader omdat hier uitleg in staat hoe te gebruiken, waar magnesium allemaal goed voor is en waarvoor allemaal te gebruiken. (meer dan ik genoemd heb). Neem zeker even een kijkje! Ook de prijzen vond ik wel de moeite waard je zit niet gelijk aan mega hoge dure bedragen wat natuurlijk ook mooi meegenomen is (mijn mening elke budget is anders)

Heb jij ervaring met magnesium? laat hieronder jou reactie achter wat jouw ervaring hiermee is.

Liefs Dees

 

Deze blog is ontstaan na een samenwerking ik heb dit product alleen mogen ontvangen om mijn eerlijke mening hierover te schrijven ik krijg verder geen geld of andere producten voor deze blog of als lezers kopen of doorlinken naar de site.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s