Geen categorie

Week 1….back to normaal.

Zo week 1 zit erop….waarom ik weer ben begonnen en hoe de eerste week ging vertel ik hier.

Poging 6000 maar nu wel gemotiveerd en een doel….mijn broeken weer lekker laten zitten en dat is een goeie graat meter.

Ja het is zover ik ben echt te veel aangekomen…ik heb lang lopen sukkelen allerlei te korten…moe…diverse buik klachten. De buik klachten is waarschijnlijk echt pds….maar gaat al stuk beter….inmiddels zelfs een echo gehad en die was helemaal goed wat mij wel gerust heeft gesteld. Toen was het nog wel een paar weken voor de vakantie….was er zo weer 1.5 kg af en kwam het er ook zo weer bij toen ik besloot na de vakantie te starten.

Tijdens de vakantie dan ook gewoon lekker genoten van croissant, chocolade broodjes, stokbrood, mayo snoep en chips. Zoals het hoort.

Vorige week maandag (31 juli) moest ik de waarheid onder ogen komen op de weegschaal en schok toch wel. 2 jaar geleden haalde ik mijn grote streef gewicht en daar zat nu toch zo’n bijna 10 kilo bij. Tijd om te knallen ook al had ik nog een week vakantie.

Mijn plan 20 weken elke week 0.5 kilo eraf met weekje spelling. Totaal 9.3 kg eraf zou leuk zijn. Dan ben ik net voor kerst terug op gewicht. Maar mijn grootste doel is dat mijn broeken weer lekker gaan zitten en dan moet er wel de helft er af zijn.

Wat ik deze keer doen is elke week een ander schema aan houden. Afgelopen jaren heb ik zoveel schema’s bij elkaar verzameld nu eens kijken wat werkt. Dat ga ik elke week dan ook vertellen in een blog. (Mocht je nog een leuke schema hebben dat je leuk zou vinden dat ik eens probeer laat het gerust weten )

Omdat ik afgelopen week nog vakantie had begon ik met een weekje normaal. 2 liter water…wat verantwoordere keuzes maken en proberen 6 eetmomenten op een dag en weer sporten.

Het eten ging 50/50 zo gingen we op woensdag naar Utrecht waar ik toch echt wel heb gesmuld van een frozen yoghurt ijsje met toppings (want zo lekker en niet verkrijgbaar hier) en aten we ’s avonds bij mijn ouders lekker zelf gebakken friet. Zaterdag naar feyenoord geweest en tja die speelde om 6 uur dus frietje ervoor en nog wat van de mac erna (balans).

Sporten kwam er maar 2x van op maandag deed ik een simpele lower body workout waardoor ik die avond al spierpijn had en 2 dagen erna nog de pijn voelde.

Dus met hier en daar nog wat lekkers was week 1 prima vol te houden. Mijn eerste doel was 0.3 kg kwijt te raken…..en ….dat is gelukt zelfs iets meer 0.8 kg.

Omdat het wat meer is heb ik gelijk mijn doel van volgende week ook behaald. Dus aankomende week is het op gewicht blijven of nog ietsjes er af is natuurlijk ook prima.

Aankomende week ga ik het schema van Sonja Bakker volgen. Vooral uit nieuwsgierigheid of het wat is.

Deze week ook weer aan het werk dus ben alweer wat meer in beweging dan thuis relax deels op de bank 😉

Liefs Dees

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s